Over ons

 

Hoi, mijn naam is Marlies Scholten.

Ik ben erg fan van een natuurlijke en gezonde levensstijl, en dit wil ik ook graag overdragen op mijn familie en vrienden. Na veel gesproken te hebben met de mensen om mijn heen, merkte ik dat we met z'n allen best wel ongezond eten. Vaak kijken we alleen naar de voorkant van een product en niet naar wat er nu echt in zit. Ik wil graag mensen inspireren om een gezondere levensstijl aan te houden in plaats van een dieet.

Ik ben helemaal van voor af aan gaan onderzoeken wat nou echt gezond is en wat ‘zogenaamd’ gezond is. Dit heeft me jaren gekost, omdat je eerst door een bos van onwaarheden moet komen.

Al snel kwam ik erachter dat de natuur ons alles biedt wat wij nodig hebben en dan veel medicijnen zijn gemaakt op basis planten uit de natuur. Ik ontdekte dat er in Aziatische landen veel gezonder wordt gegeten en gedronken. Samen met diëtisten en experts in de voedzame en heilzame planten hebben we TeaTox bedacht.

TeaTox is een speciale mix van natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken om "wonderen" te verrichten in ons lichaam. De ingrediënten van TeaTox werken samen om je metabolisme en vetverbranding te stimuleren zonder dat je wat van merkt. Het zorgt er ook voor dat je lichaam veel minder nieuwe vetcellen gaat maken. Dit zorgt ervoor dat in 28 dagen tot wel 7.5 kilo kan afvallen! 

Je ontvangt van ons ook een GRATIS E-book met 30 heerlijke gezonde recepten. Hiermee ben je binnen 28 dagen weer helemaal fit en een stuk energieker.

De 100% organisch en verantwoorde ingrediënten van onze TeaTox thee:
Lotus blad, Winter meloen, Groene thee, Cassia zaad, Meidoorn ,Dubbele rode roos, Paardenbloemblad, Brandnetel blad en Citroengras.

Over TeaTox,

Wij zijn een community voor mensen die zoals jij die gemotiveerd zijn om aan hun lichaam te werken en goed te onderhouden.

Het doel van TeaTox is om mensen te informeren en te inspireren om de meest optimale en gezonde leefstijlkeuzes te maken op basis van wetenschappelijk onderbouwde adviezen en natuurlijke ingrediënten.

De kwaliteit van ons dagelijkse leven is in sterke mate afhankelijk van je fysieke en mentale gezondheid. Wij willen je meest betrouwbare bondgenoot zijn in je streven naar een optimale gezondheid zodat je maximaal van het leven kunt genieten